Lunefuld sommer

Så var det jo nu vi skulle have skrevet om, hvordan vi bliver nødt til at være i poolen for at blive kølet ned, eller at vi kan lugte skovbrande i udkanten af Sydney. Sådan er det bare slet ikke. Sommeren har været usædvanlig lunefuld i år. Faktisk har det været den koldeste start på sommeren i over 50 år, og dagene med solskin har kunnet tælles på en hånd. Det har været begrænset, hvor mange dage vi har spist udenfor, og poolen har vi stort set ikke brugt siden november.

Nu er det jo ikke kun dårligt med den slags vejr. Det har været væsenligt nemmere at komme i julestemning i år, og for første gang i mange år følger vi med på kalenderlyset.

Eftersom der er gået en del tid siden sidste indlæg, er der sket meget i vores liv siden.

I September-Oktober var vi en tur i Danmark, hvor vi holdt Emils konfirmation. Det var en stor dag for os alle, men ikke mindst for Emil. Dagen blev fejret på Vejlefjord Hotel, og vi blev velsignet med fantastisk sensommervejr. Vi har lagt en billedserie ind fra dagen.

Efter at vi kom tilbage til Sydney er tiden fløjet afsted. Simon og Emil havde afsluttende eksamener i 9. og 8. klasse i november, hvorefter Simon var afsted på Art Camp i nogle dage. Generelt er de ved at have deres eget teenage liv med en stor omgangskreds, og specielt Simon er efterhånden fortrolig med at finde rundt på egen hånd med offentlig transport. I aften har vi dog måttet agere taxa chaufører, eftersom de er til koncert i Luna Park sammen med en hel flok andre unge.

Vi to gamle har benyttet os af, at det er let at komme ind til byen, og har taget bussen ind til centrum mange gange den sidste tid. Som regel ender vi med at gå en tur rundt i Darling Harbour – et sted vi bare slet ikke kan få nok af!

Ellers går tiden i øjeblikket med juleforberedelserne. Nu mangler vi heldigvis kun de sidste! Gaverne er købt, og de fleste er pakket ind. Juletræet er samlet og pyntet, men der bliver bare altid ved med at være lidt der skal gøres;-)

Mange december hilsener fra en dansk sommer i Sydney.

Ingen Kommentarer.