Meget meget mærkeligt

Jeg står her i et næsten tomt hus, hvor kun de sidste småting mangler at blive båret ud i containeren. Rikke er på vej hjem oppe fra skolen, hvor hun harchentet drengene for sidste gang. I aften flytter vi ind på et hotel i Darling Harbour i centrum af Sydney. Det meste af vores bagage er allere flyttet derind. Kl 19 kommer der en mand og henter vores Tarago, Aurionen blev solgt for 2 uger siden.

Det er meget meget mærkeligt. Det der har været vores liv de sidste 4 år er ikke længere. Eller det er der jo stadigvæk, men vi er ikke længere en del af det. Selvom vi har vidst hele tiden, at dagen ville komme, og selvom vi har været travlt optaget de sidste 4 weekender med diverse farvelfester er det ligesom ikke rigtig virkelighed før hjemmet pludselig står tomt.

Nu er t så videre i livet mod nye oplevelser der venter forude! Og som en af vores gode venner hernede sagde til os sidste weekend: “hvis ikke før, så ses vi da i himlen”. En  trøst, der er til at tage at føle på midt i sorgen over at skulle tage afsked.

Vi ser frem tifede sidste dage inde i centrum, og glæder os til ferien i Danmark, før turen går videre til Sydkorea. De sidste visa er nu på plads, og billetterne kommer imorgen, så næste uge ser ud til at blive stille og rolig.

Forresten har vi aldrig fået skrevet et indlæg siden vi. Har fået lagt vores billeder ind fra vores lange tur gennem Australien, men for deinteresserede ligger der en række billedserier fra turen.

Ingen Kommentarer.