Lidt nyt herfra

Det har været lidt af en sløv uge vi har haft, med sygdom i det meste af familien. Faktisk er det kun William, der er gået helt fri.

Børnene er dog ved at være ovenpå igen. Vi regner med, at de alle sammen skal i skole imorgen. Forhåbentligt er Rikke og jeg også friske til weekenden. Vi udsatte Marcus fødselsdag med hans klasse til på søndag, fordi han var syg.

Simon og Emil var oppe ved Kirken igår og “jamme” sammen med 4 andre drenge. Det var godt til dem at komme lidt ud, og de nød helt vildt at spille sammen med de andre.

Ellers er det naturligt nok begrænset, hvad der er foregået her. Vi glæder os til at skulle på ferie, det er ikke til at forstå, at det er kommet så tæt på. Vores oprindelige plan var at køre i et stræk om natten, på samme måde, som vi normalt har rejst derhjemme. Vi overvejer dog kraftigt at tage en ekstra overnatning på vejen op, for at kunne køre om dagen så vi kan se noget på turen. Det skulle efter sigende være en skøn tur med varieret natur.

Vi har stadig ikke hørt nyt om vores møbler, der er strandet i Kina, men nu hvor OL er overstået kan det vel ikke vare så længe.

Ingen Kommentarer.