Juleforberedelser og sommervejr

Nu er det vist på tide, at vi får skret lidt nyt her på hjemmesiden. Tiden er fløjet afsted her, men det er vel tegn på, at vi trives og ikke keder os.

Børnene har haft fri fra skole i går og i dag på grund af Thanksgiving. I går brugte vi det meste af dagen på at pynte op til jul, og børnene var også en tur i poolen -underlig kombination med julepynt og sommervejr. Det var faktisk lidt en udfordring at få skabt jule-stemning uden kalenderlys og gran til juledekorationer og adventskrans, samtidig med at der var fuld sol og 26 grader.

I morgen formiddag skal vi til julemarked i den danske kirke, hvor der blandt andet er mulighed for at købe nogle danske jule-varer. I morgen aften skal Kent og jeg til jule-fest med Kents arbejde, så vi spurgte Jenny (en af lærerne fra skolen), om hun evt kunne passe børnene, hvilket hun sagde ja til. Hun spurgte endda, om hun ikke måtte beholde dem indtil søndag aften, fordi hun gerne ville tage dem med ned i hendes mobilhome, som ligger et par timers kørsel syd for Sydney. Hun tager også et par andre drenge fra Simons og Emils klasse med derned, så enden på det hele er blevet, at hendes forældre kommer og henter bønene i morgen middag og kører dem hjem igen søndag aften. Hun er guld værd for os her.

Ellers er nedtællingen jo for alvor gået igang til mine forældre kommer ned til os den 18. december, og vi glæder os! Ferien er planlagt og bestilt, en del af julegaverne er købt, og vi har været ude og købe en sovesofa og nye havemøbler, så nu er vi vist ved at være klar til at få besøg.

Det er ved at være tid til vores obligatoriske fredags-hygge, så jeg vil smutte igen og ønske jer alle en glædelig adventstid.

Ingen Kommentarer.