Ny billedserie

Vi har lagt nogle billeder ind fra de sidste par uger, hvor mine forældre var her. Vi var på en del endags-ture sammen med dem, så billederne er fra forskellige steder blandt andet Koalaparken, en nationalpark og Blue Mauntains.

Vi har det alle godt, og børnene trives stadig i skolen. Vi nyder sommer varmen, og børnene bruger poolen flittigt. De nyder virkelig at få en dukkert, når de kommer hjem fra skole, inden de skal til at lave lektier.

Sidste weekend var vi alle sammen til fødselsdag hos en pige fra Emils klasse. Det blev holdt i en skøjtehal, og børnene havde det rigtig sjovt. Det var noget specielt at trække i langbukser og langærmet trøje, når der var over 35 grader udenfor. Lørdag aften havde vi besøg af Jenny fra skolen, hvor vi grillede og hyggede på terrassen til langt over midnat. Vi må jo benytte os af, at det stadig er sommer. Om vinteren kan aftenerne være ret kolde her.

Om godt en uge har børnene en uges ferie, så vi regner med at tage på en forlænget weekend tur ned til Jennys mobilehome, som er et par timers kørsel syd for Sydney. Det glæder vi os til.

Ingen Kommentarer.