Lidt nyt herfra

Ovenpå en uges tiltrængt ferie sidste uge er børnene igen startet i skole. De nyder det, selvom vejret godt kunne have været byttet rundt. I sidste uge havde vi kulderekord for februar måned, og i weekenden vendte varmen tilbage igen. Jeg holdt fri fredag, der var den første varme dag, og vi havde en fantastisk dag inde i centrum. William og Emil fik kænguru, da vi var ude at spise, det var lækkert.

Vi er begyndt at bruge poolen igen efter, at den har været på stand by et par uger. Vi havde næsten opgivet – den var rimelig kold en overgang.

Børnene har det godt i skolen. Det er blevet væsentligt lettere for dem at klare lektierne selv, efter at de er kommet rigtig efter det med sproget. Det er en fornøjelse, at det ikke længere er den sproglige barriere der stiller sig i vejen for at de kan lære noget, men det gør også hverdagen noget lettere for og alle sammen.

Emil skal på “Math Challenge Camp” i næste uge for særligt matematisk begavede børn i Sydney. Vi griner lidt af, at der sikkert ligger 30 cm matematikopgaver på bordene, og de andre børn har 10 cm høje pander, men han glæder sig, så det skal nok gå.

Rikke og jeg har det også godt. Vi nyder hinandens og børnenes selskab, og det fungerer fint med, at Rikke styrer det herhjemme, mens jeg passer mit arbejde. Huset var lidt tomt de første uger efter, at hendes forældre rejste – man kan hurtigt vænne sig til, at der er liv. Det er dog ikke noget, som har fået lov at fylde længe – nu er det jo snart Simon og Williams fødselsdage, og mine forældre kommer til påske, så vi har nok at gøre med at se fremad.

De kærligste hilsener fra os i sommervarmen

Ingen Kommentarer.