Efterår i Sydney

Ja, det er jo efterår her hos os, og selvom der midt på dagen ofte er godt 20 grader, er det koldt om aftenen og om natten, så vi glæder os til at komme hjem til de lyse og forhåbentlig lune sommeraftener i Danmark. Vi har haft mange dage med fint solskin, og der er rigtig begyndt at være flotte efterårs farver på træerne.

Lige i tiden fylder det en del for os, at der stadig ikke er nogen afklaring på, om vi skal flytte i slutningen af juli måned. Vi regner med at få nærmere besked om ca en uge, så vi væbner os med tålmodighed. Desuden ved vi heller ikke præcis, hvordan situationen er med hensyn til skolen. Vi regner med, at den flytter til december, men der er stadig lidt usikkerhed omkring det. Vi håber, at vi når at få lidt mere afklaring på tingene, inden vi rejser til Danmark, så vi ved, hvad vi skal indstille os på. Bortset fra det glæder vi os selvfølgelig usigelig meget til at komme hjem til venner og familie!

Lørdag aften havde vi besøg af Sam og Kathy, som vi har mødt i den australske kirke. De er nogle dejlige mennesker, og det var rigtig hyggeligt at have besøg af dem. Søndag fejrede vi Mors Dag. Vi plejer egentlig ikke at gøre noget særligt ud af denne dag, men her i Australien er det virkelig en særlig dag, så børnene havde lavet små gaver og breve til mig i skolen, og de forventede, at dagen skulle fejres. Vi hyggede med kage og varm cacao, og Kent lavede en lækker middag, og vi dækkede festligt op, så det var rigtig hyggeligt!

Her i formiddags har jeg været på café sammen med en af de andre mødre fra skolen. De flytter desværre til juni, men det er vilkårerne på denne skole. Der er stor udskiftning på grund af, at de fleste kun er her nogle få år, ligesom vi er.

Ingen Kommentarer.