En hyggelig søndag i Taronga Zoo

Vejret har været helt perfekt. Ikke sommer som i Danmark, men alligevel sol og på den gode side af 20 grader. Så vi besluttede os for at tage i Zoo sammen med Max og Nickis forældre. Det har været rart for os, at der har været nogle mnnesker at komme tilbage til. Det giver en fornemmelse af at være hjemme, og høre lidt til her.

Det var en fantastisk dag. Børnene hyggede sig sammen, og det var dejligt for os alle sammen, at der skete lidt. Taronga Zoo er en del større end vi havde troet, vi nåede ikke hele parken rundt, selvom vi var der hele dagen. Beliggenheden er spektakulær med udsigt ud over Sydney centrum.

På vejen hjem spiste vi på en alternativ restaurant. Der var grill i bordene, og man hentede så sit rå kød og tilbehør og grillede det selv. Udover normalt kød var der alverdens spændene småretter. Det var sjovt at prøve, og vi fik smagt mange forskellige ting. Emil grillede muslinger og blæksprutter, og vi fik smagt sushi.

Nu er weekenden så ved at være slut, og en ny uge ligger foran. Vi nyder, at der er nogle rolige dage inden vi skal igang med for alvor at planlægge flytning.

Vi har lagt en billedserie ind fra vores tur i Zoo.

En søndag i Taronga Zoo

Ingen Kommentarer.