Marcus’ 6 års fødselsdag

Ja, så blev vores mindste mand 6 år. Han havde en rigtig god dag med alt, hvad der hører sig til. Jeg kørte op i skolen med kage og cacao til ham og hans klasse. Han strålede som en sol og nød i fulde drag at blive fejret. Ellers hyggede vi herhjemme med fødselsdagskage og aftensmad, hvor Marcus havde bestemt menuen.

Vi har inviteret hans klassekammerater, hans lærer og nabobørnene til fødselsdag i et legeland den 20. september, så det skal nok blive en festlig dag.

Lørdag var Simon og Emil afsted det meste af dagen sammen med en sød pige fra skolen. Vi kørte dem op i et stort shoppingscenter sidst på formiddagen, og så hyggede de sig der hele eftermiddagen med at stå på skøjter og være i biografen. Lørdag aften var Kent og jeg inde i byen uden børn. Vi mødtes med Williams dejlige lærer og hendes mand og spiste en god middag sammen med dem. Ham der ejede restaurenten havde boet i Danmark, indtil han var 11 år, så han kunne snakke dansk, dog med meget australsk accent. Det var lidt sjovt.

I går søndag var det Fars dag. Vi tog vi på en lille udflugt, hvor vi kørte ned i en dejlig park, der ligger 10 minutters kørsel herfra. Vejret var fint, og vi havde taget picnic tæppe og eftermiddagskaffe med, og vi fandt et sted, hvor der var fin udsigt over vandet og centrum. Det var hyggeligt at sidde der og nyde kaffen og udsigten.

Børnene er stadig glade for skolen og de må siges at være ret flittige med deres lektier. William og Marcus er efterhånden så fortrolige med engelsk, at de ikke tænker over, om de snakker dansk eller engelsk, og ofte blander de sprogene noget sammen. Vi forsøger at få dem til at snakke enten dansk eller engelsk i stedet for at blande det sammen, men det kan godt være lidt svært for dem. En dag, hvor Marcus var ved at fortælle mig noget, spurgte jeg, om han ikke kunne prøve at fortælle mig det hele på dansk, men det mente han ikke var så let. Både lidt sjovt og skræmmende.

Vi har lagt en billedserie ind primært med billeder fra Marcus’ fødselsdag og fra Fars dag.

Ingen Kommentarer.