Sidste skoledag i Carlingford

Så har børnene haft sidste skoledag i Carlingford. Det var trist for både børn, lærere og forældre at sige farvel -der er mange gode minder forbundet med skolen der. Vi ved stadig ikke, hvad der sker efter ferien. Ejeren er stadig meget optimistisk, men jeg tror, at de fleste af vi andre er ved at miste håbet. Det er slidsomt at stå midt i usikkerheden, og det er svært at gå hel hjertet ind i søgningen efter en anden skole, så længe at der stadig er et lille håb om, at skolen overlever.

Der er flere, der har spurgt til, om vi mærkede noget til sandstormen i sidste uge. Det gjorde vi, og vi fik konstateret, at vores hus ikke er særlig tæt. Der var et fint lag rødt støv overalt i huset. Det var faktisk utrolig flot om morgenen, hvor der var et imponerende orange lys udenfor.

Lasse og Lisbet er kommet tilbage i dag, og det lyder til, at de har haft nogle fantastiske dage med masser af oplevelser. Torsdag morgen kører vi afsted på ferie nordpå sammen med dem. Det bliver godt at komme afsted nogle dage og forhåbentlig kan vi slippe nogle af spekulationerne og bare holde ferie.

Ingen Kommentarer.