Jul med mormor og morfar

Så har vi endnu engang fået lov at fejre julen sammen med mormor og morfar. Vi har haft 3 dejlige uger sammen med dem og haft nogle hyggelige juledage, selvom vi har været lidt misundelige over den hvide jul i Danmark.

Vi har været på mange dagsture sammen og set og oplevet meget forskelligt. Vi har været inde i centrum nogle gange, været i Botanisk have og inde og se Queen Elisabeth Building, som er et af verdens smukkeste indkøbscentre. Desuden har vi kørt en lang tur ned syd for Sydney, hvor vi blandt andet oplevede de specielle blowholes ved Kiama og spiste aftensmad i den gamle og hyggelige by Kangaroo Valley. Mormor og morfar har nydt både at se noget nyt og gense nogle af de steder, vi var sidste år.

Vi har også været en del herhjemme og hygget på terrassen, og det er dejligt både for dem og os, at de har  set og oplevet, hvor vi bor nu og vores hverdag her. Børnene fik først ferie et par dage efter, at mormor og morfar var kommet, så de nåede også at være med oppe på børnenes nye skole et par gange.

I aften skal vi fejre nytårsaften sammen med 4 andre familier her fra Sydney. Vi skal være i en lejlighed, der ligger tæt på centrum med udsigt over Habour Bridge, så vi glæder os til at se det store fyrværkeri, der bliver skudt af der. Det skal nok blive hyggeligt og festligt!!

Vi har lagt et par billedserier ind her på hjemmesiden fra Emils fødselsdag og dagene med mormor og morfar.

Rigtig godt nytår til alle jer derhjemme i lille, kolde Danmark!!

Ingen Kommentarer.