Vinterhilsen

Tiden flyver afsted, og det er svært at forstå, at vinteren snart er ovre. Det gør nu ikke så meget. Selvom temperaturerne stadig er fine midt på dagen, længes vi alligevel efter de lysere eftermiddage, og lunere aftner.

Simon er jo begyndt at gå til fodbold hernede, og han nyder det i fulde drag. Faktisk ser det ud til, at det er gensidigt. Ihvertfald spiller han i øjeblikket for både første- og andenholdet. Det kidnapper vores lørdage lidt, men det er OK, for vi har ikke haft så mange andre ting for i weekenden. Sæsonen slutter om 14 dage, så måske skal vi til at kigge os om efter en sommersport. Det gængse hernede er cricket, hvilket hverken er Simons eller Emils kop te!

Tilbage til udgangspunktet: I går var vi til kamp og så Simon spille. Pludselig kom der en stor kænguru hoppende og satte sig ved kanten af banen, som om det var det mest naturlige. Efter noget tid hoppede den ind på banen, og en af spillerne fra det andet hold jagede den ud igen. Det var specielt, både fordi det ikke er så tit at vi ser kænguruer her inde i byen, men også fordi vi åbenbart var de eneste, der syntes at det var specielt.

Ellers sker der ikke så meget nyt hernede. Vejret er stadig behageligt med solskin og ingen vind. Det er dog noget koldt, og ikke vejr til at sidde udenfor om aftenen.

Vi lagde en billedserie ind fra Simons konfirmation for nogle dage siden. Idag har vi så lagt to små serier mere ind. Den første er med billeder fra Danmark, på nær det første og de to sidste billeder, der er fra henholdsvis før og efter vi rejste. Den anden serie er med billeder fra vores mini-ferie i Kuala Lumpur, Malaysia.

Ingen Kommentarer.