På tur til eksperimentariet

I går mandag var hele Williams klasse på tur til eksperimentariet i Wollongong ca 1 1/2 times kørsel syd for Sydney. En af de andre mødre og jeg tog med på turen. Det var en rigtig god og spændende dag for både børn og voksne, men vi var trætte bagefter. William sov hele vejen hjem i bussen. Det er sjovt at se og opleve, hvordan han leger og kommunikerer med de andre børn, selvom han stadig langt fra forstår det hele.

Simon havde en hyggelig tur hjem til Curt i weekenden. Jeg tror, han nød at være lidt ude på egen hånd -det var nu lidt underligt for os at aflevere ham et eller andet sted i Sydney hos nogle mennesker, vi kun har hilst på. Han er stadig glad for skolen, men han synes, at der til tider er rigelig mange lektier. Det var vi også forberedt på, at der ville være, idét han er sprunget et klassetrin over.

Emil befinder sig også godt i skolen, og han hygger sig sammen med sine klassekammerater. Der er ikke nogen bestemt han er sammen med -det er vist sådan el klasse hvor alle leger med alle. Han er heldigvis ikke helt så plaget af lektier som Simon.

Og Marcus… Tja han klør på med krum hals og kan absolut ikke se noget problem i sprogbarrieren. Han har knap nok tid til at sige farvel om morgenen, fordi han vil skynde sig og nå at lege lidt med de andre børn, inden den første time begynder.

Jeg skal til møde på skolen over middag sammen med “forældre gruppen”, og i eftermiddag får vi besøg af mrs Edwards (eller Jenny som hun hedder uden for skolen) og de to søde piger, som hun passer hver eftermiddag -det skal nok blive hyggeligt!

Ingen Kommentarer.