Sidste skoledag på AIS

Skolesituationen har her i den sidste tid været meget usikker, og vi fik i søndags besked om, at skolen fra mandag ville blive sat under administration. Her i aften har vi så fået besked om, at skolen lukker i morgen eftermiddag. Det var selvfølgelig en trist besked at få, men vi var forberedte på, at det kunne ske og havde derfor også snakket med børnene om det. Det har været hårdt for børnene at skulle vænne sig til tanken om at skifte skole, men da vi fortalte dem det i dag, tog de det faktisk meget roligt.

Jeg har i dag kontaktet den skole, som vi har besluttet os for og snakkede med dem om eventuelt at lade børnene starte der nogle få uger før juleferien, og det mente de godt kunne lade sig gøre. Hvis det bliver denne løsning, vil vi lade børnene blive hjemme de næste par uger, så der bliver lidt ro på for dem, inden de skal starte på den nye skole.

Omstændighederne taget i betragtning har vi det alle godt. Jeg tror, at det har været en stor hjælp for os, at vi har været forberedte på, at det kunne ske, så det ikke kom som et chock.

Livet er fuld af udfordringer, og vi tager det her som én af dem.

Ingen Kommentarer.